Diensten

Daarom Rios b.v.

  • Al 25 jaar een begrip in de wijde omtrek
  • Service gericht met een adequate service
  • Rios werkt met de nieuwste geavanceerde apparatuur
  • Rios heeft deskundige allround medewerkers
  • Geautomatiseerd plan systeem
  • Rios b.v. kent de lokale markt

Rioolreiniging en ontstopping

Kernactiviteit van Allround ontstoppingsbedrijf RIOS is het reinigen en ontstoppen van alle afvoeren en riolen. Met onze geavanceerde moderne apparatuur en gereedschappen kunnen wij buizen reinigen en ontstoppen vanaf 32 mm tot en met ca. 250 mm doorsnede. De manier van reinigen of ontstoppen wordt ter plaatse in overleg met de klant bepaald; afhankelijk van de soort verstopping en de specifieke situatie.

Om op alle mogelijke problemen voorbereid te zijn, herbergen onze servicewagens apparatuur voor alle voorkomende werkzaamheden.

Riool reparatie en aanleg

Allround ontstoppingsbedrijf RIOS kan alle voorkomende defecten aan riool en/of afvoer vakkundig repareren. Wij geven u vooraf vrijblijvend advies en een prijsindicatie. Zo nodig kunnen wij voor u de complete riolering tot aan de gemeente-aansluiting / erfscheiding deskundig vervangen.

============================================================================

Rioolstank-detectie:

Heeft u last van rioolstank in huis? Dan kunnen wij voor u een stankdetectie uitvoeren volgens een relatief eenvoudige en efficiënte methode. Wij vullen uw afvoersysteem onder lage overdruk met rook. Lekkages in het systeem worden dan meteen zichtbaar.

============================================================================

Riool camera-inspectie

Met een rioolcamera kunnen wij problemen in uw afvoersysteem lokaliseren en in beeld brengen. Desgewenst krijgt u de onderzoeksresultaten op cd. Deze methode bespaart u veel graaf- en breekwerk.

============================================================================

Septic tank en vetputonderhoud

Ook het leegzuigen en afvoeren van septic tanks en vetputten behoort tot onze activiteiten. Wij kunnen dit periodiek voor u uitvoeren op basis van vooraf gemaakte afspraken, of op afroep. Het afvoeren gebeurt op een milieuvriendelijke methode.

===========================================================================

Dak(goot)reiniging

Het onderhoud van uw dak en dakgoten kan u veel overlast en schade besparen. Want waterschade aan woningen ontstaat in veel gevallen door bladeren en andere rommel op daken en in dakgoten.

===========================================================================

Leidingdetectie

Wij kunnen met geavanceerde apparatuur uw rioolstelsel opnieuw in kaart brengen. Bijvoorbeeld om voor een verbouwing aan te geven of er verborgen leidingen in de grond zitten. Dit kan u achteraf veel onnodig breekwerk besparen. Met dezelfde techniek kunnen wij eventuele verzamelputten, Septic tanks en bezinkputten opsporen.

Ook kunt u onnodig graafwerk voorkomen.

===========================================================================

Overige diensten:

Tevens kunt u Rios b.v. inschakelen voor diensten als gevelreiniging, schoorsteen inspectie of als adviseur voor alles op het gebied van riool techniek.